- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
válasz
Kolbi_30 #20737 üzenetére
Nemreg jatszottam vegig a Life is strange szeriat es imadtam. A 3 - true colors asszem - mar azert jol is nez ki, de az 1-2 az nagyon oreg mar es megis elveztem, mert jo a jatek. (na jo, inkabb az egy ami nagyon jo, 2 mar annyira nem, de ez megint izles kerdese)
Jo jatek az jo mindenfele flikk-flakk nelkul
-
PuMbA
titán
válasz
Kolbi_30 #20737 üzenetére
Én azt gondolom, hogy ha az RT a jelenben nem járna sebesség veszteséggel, akkor a nagy többség RT-zne
Ezért fontos technológia szerintem, még ha ma nem is látszik, mert nagyon sokakat csak ez az egy dolog tántorít el tőle. Na de most már én is meguntam az RT-t. Kibeszéltük velősen, majd visszatérünk rá pár hónap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest