Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
válasz ScomComputer #10890 üzenetére
Hétvégén visszarakom a masinába ha az időm engedi.
A GPU az sokszor 60 fokot se ért el ha jól emlékszem.
DE megnézem majd.. -
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #10911 üzenetére
Warzone megkapja szerinted vagy szerintetek?
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
BullKoxa
őstag
válasz ScomComputer #10911 üzenetére
Nem rossz! Én nem látok különbséget a kettő között ! Én ezért váltottam 3070-ről ( pedig a moncsim G-Sync chip-s ) a DDLS nem hatot meg, gondolom ez sem fog . De hogy dupla ram van a kártyán az igen jó !!
steewcv65 : ha gondolod megírhatod PÜ-ben a Warzon nevedet !
[ Szerkesztve ]
-
LP700-4
tag
válasz ScomComputer #10930 üzenetére
Köszi! Pozitív csalódás ez a kártya, most megvagyok elégedve a 4k-s teljesítményével.
Csak sajnálom, hogy még mindig nem oldották meg azt, hogy a memória órajele visszább vegyen idle állapotban, több monitor mellett.Privátra illik vissza írni... ༼ つ ◕_◕ ༽つ
-
őstag
válasz ScomComputer #10930 üzenetére
Kitanulta a szakmát
#10929 LP700-4
Grat és üdv a klubban, szép eredmények Állítólag az új driverrel megoldották a memória visszavételt -
őstag
válasz ScomComputer #10969 üzenetére
Fél szemmel még itten vagyok Köszi a gyertyát
-
őstag
válasz ScomComputer #10975 üzenetére
Még egy ilyen és lehúztalak a listáról
-
őstag
válasz ScomComputer #10996 üzenetére
+1, fagyás csak OC vagy UV miatt volt, kis MPT matatással, user errorral, alapon tökéletesek voltak (sapphire nitro+, ref giga és a legendás antituning liquid powa devil oc )
-
nagyúr
válasz ScomComputer #10996 üzenetére
Hát ezaz..... Maga a vga hibátlan a spy teszt is megy órák hosszát hibamentesen!
Játékoknál meg vegyes: van amik szintén órák hosszát hibamentesen mennek, míg egy másik meg lefagy akár már a játék indítása után a menüben, vagy pár perc játék után!
Nv kártyával ugyan ezek a játékok HIBAMENTESEN MENNEK!
Szóval az AMD pont olyan mint a telefonoknál a XIAOMI, egyes embereknél full hibamentes, mások meg falhoz vágnák, szerencsére ott szerencsés vagyok mióta létezik a xiaomi azt használom és itt nálam is 0 problèma van/volt!
Amd/Ati VGA.val már korábban is voltak problémáim a 9-10.éves NV korszakom előtt 15évig ati/amt.t használtam és voltak már akkor is dögivel problémák vele!
-
veterán
válasz ScomComputer #11034 üzenetére
-
veterán
válasz ScomComputer #11041 üzenetére
-
ScomComputer
veterán
válasz ScomComputer #11050 üzenetére
Elírtam dugót/kábelt.....#11050.....bocsánat !!!!
DP akart lenni .....bocsesz....[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz ScomComputer #11050 üzenetére
Ilyenbe én is futottam már bele...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
gery14
senior tag
válasz ScomComputer #11059 üzenetére
Lusta voltam no
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
BeZol
őstag
válasz ScomComputer #11059 üzenetére
Nekem is anno kb. 1-2 éve felhívta vki a figyelmem a keresőre, és igazából tök jó, már kb heti szinten használom, előtte meg tizenX évig nem is tudtam róla én sem
-
nagyúr
válasz ScomComputer #11068 üzenetére
-
nagyúr
válasz ScomComputer #11070 üzenetére
azt írtad "extreme vagy 10 loop..."
De itt a 10 loop is
és csak a GPU
és bónuszként egy menet közbeni kép is
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ScomComputer #11072 üzenetére
Jó csak látod.... valaki bejelentette a hirdetésem hogy hibás VGA-t árulok mikor nem!
És nem elég hogy kitiltották a hirdetést, de ilyen VGA-t többet fel sem tehetek hirdetni, még ha egy másik ugyan ilyen lenne és 1000% osan hibátlan akkor se!És még megfejelték azzal, hogy 1hétig semmit nem hirdethetek!
Amúgy én sem értem az egészet ugyan ez a metro játék közben van hogy már a menüben kifagy, vagy játék betöltése után pár másodperc után, de van amikor elmegy 10 percet is fekete képernyő nélkül.
A benchmark része meg megy bármeddig a MAX beállítások mellett is, akkor játék közbe mia franc baja van?
-
Szpisti
addikt
válasz ScomComputer #11077 üzenetére
Ha AMD hiba volna, akkor meg itt a fórumban vagyunk jópáran 6x00XT tulajdonosok, akiknek már elő kellett volna jönnie ugyanennek a hibának...
Küldd vissza, mellékelj videót a hibajelenségről, és ragaszkodj a cseréhez. -
Szpisti
addikt
válasz ScomComputer #11079 üzenetére
Igen, DroiDMester-nek szántam, bocs...
-
őstag
válasz ScomComputer #11100 üzenetére
A másik elment a fehér sztrikszre
-
válasz ScomComputer #11109 üzenetére
A közmondás jut eszembe, hogy: a világ összes nőjét kipróbálni nem lehet, de törekedni kell rá ;)
Aztaaa leborult szivarvégit ez nagyon ott van !!!!
Fizessen amd adót :D[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
válasz ScomComputer #11098 üzenetére
És mennyire jó ötlet full hd-ra használni? Mert láttam hogy 1440p-re van ajánlva a kártya.
-
apollo12
veterán
válasz ScomComputer #11119 üzenetére
bármit is állitok, gépet újra indítom akkor elfelejti , nvidianal nem volt ilyen gondom
-
apollo12
veterán
válasz ScomComputer #11139 üzenetére
MSI AB val is próbáltam, most újra rakom hátha az a gondja
-
apollo12
veterán
válasz ScomComputer #11141 üzenetére
Nah megoldva MSi újra rakás segített rajta, én is csak MSI mert 5700xt nél se volt már jó a AMD driverben a tuning
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz ScomComputer #11151 üzenetére
Azt gondoltam hogy kap cuccokat, de azért meglepne ha (mindet) vissza is kéne adnia, mer a Youtube önmagában lófaszt nem fizet, valamiből meg csak eléldegél.
[ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
válasz ScomComputer #11159 üzenetére
+Ubi82
A Nitro-hoz meg adnak egy bronz tápot, tán azt is el lehet sütni némi ropiért. Úgy meg majdnem egál
-
wassabi11
aktív tag
válasz ScomComputer #11159 üzenetére
Mesterek mesterene ijesztegess kérlek , Megtaláltam, az AMD software gyárilag lefolyotta 19% teljesitményre -.- . Nem kaptam agyvérzést.
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
válasz ScomComputer #11167 üzenetére
A Maximális frekvenciát gyárilag 19%-ra állította, és azt kellett felvinnem 100%-ra
és egyből 35 fps helyett lett 130[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
válasz ScomComputer #11169 üzenetére
Holnapi nap mindenképen, most vár a munka.
Semmit, össze raktam telepitettem és mentem volna játszani
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
válasz ScomComputer #11171 üzenetére
Megcsináltam gyorsan [kép]
-
zsirfecske
addikt
válasz ScomComputer #11146 üzenetére
nemtom, tény hogy cyberpunk alatt +10 fokok simán vannak ehhez képest, szóval vsz nincs értelme. ráadásul nekem ez a stress test futás közben akasztotta a gépet, amit semmi mással nem tapasztaltam (kis röccenések amikor minden megáll). tehát valami újat csak tud
-
Szpisti
addikt
válasz ScomComputer #11198 üzenetére
Jah, de a 3DMark nem azzal ment... Arra gondoltam...
-
őstag
válasz ScomComputer #11234 üzenetére
Sört és 6900XT-t mindenkinek (Az enyém már az automatában várja a hétfői kivételt, az FC blokk már megjött )
-
őstag
válasz ScomComputer #11283 üzenetére
Holnap veszem ki a csomiautomatából, a blokk már az irodában vár, tesztek/unboxing vasárnapig nem is lesz, félig-meddig Balcsikán vagyok Most még tökölök, milyen paszta+pad kerüljön rá
Csak neked, vettem egy rekesz búzasört, iszunk eleget, jah a vaddisznó pörköltből nem kapsz -
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #11289 üzenetére
A szukseges adatokat leirtam es egy resze fenykepezve
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
őstag
válasz ScomComputer #11289 üzenetére
Nyár van, lazuljál le Déli parton várlak egy hideg búzasörrel ( ha jól viselkedsz megkóstolhatod a vaddisznócskát )
-
steewcv65
őstag
válasz ScomComputer #11390 üzenetére
En is ott neztem, nem kellene nekem
-
őstag
válasz ScomComputer #11412 üzenetére
Nice, de túl sok haverod van
-
őstag
válasz ScomComputer #11416 üzenetére
Szegény srácnak elázott a gépe... (5900x, sapphire6900xt) [link]
-
zsirfecske
addikt
válasz ScomComputer #11416 üzenetére
nem tudom, de eddig az összes 6000-es karinál így volt, 15:00-tól lehet a global launch napján keresni alzán. 6800-aknál jött is asszem kis késéssel, 6700 xt-nél is, de már pontosan nem emlékszem, volt több órás spét is. de asszem 6800 xt/6800 idején pont én szóltam róla itt és páran tudtak is belőle venni még.
-
Laraxior
titán
válasz ScomComputer #11460 üzenetére
Kit érdekel az, tudja-e a 32-t, 55W-ból
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zsirfecske
addikt
válasz ScomComputer #11460 üzenetére
-
veterán
válasz ScomComputer #11551 üzenetére
-
Krisz0418
őstag
válasz ScomComputer #11551 üzenetére
Szia uram! Ön még mindig "agresszívoskodik" itten?
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
Pityu.
nagyúr
válasz ScomComputer #11785 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
válasz ScomComputer #11843 üzenetére
-
veterán
válasz ScomComputer #11843 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest