Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- River: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Silentfrog
veterán
válasz
Frigetrus #6700 üzenetére
Ha vissza akarom venni a feszültséget akkor mindenképp utána kell nézni,hogy van e valami program ami esetleg bekavarhat windows alól a feszültségekbe.
Pl nekem Asrock lapom van amihez letölthető egy AXTU nevű program amiben tuningolni venti forulatot állítani és még pár egyéb dolgot lehet állítani.
Ennek a programmnak van olyan beállítása ami felülírja a bios fix feszültségi értékeit. Terhelve nem ,csak üresjáratban.
Ha ez bekapcsol és csökkenti a feszültséget akkor elhasal nálam is a Win.Ha sikerül érdemes 2 féle "profilt " keresni a feszültség orajellel.
Egyet ha normál orajelen használsz viszont nálam ez 3 ghz 1.2 voltA másik ha csak meg a gép egész nap letöltés,net ilyenek
Ez nálam 2.2 ghz cpu orajel és ' volt kereken.
A 2.2 ghz teljesen elég netre,filmezni ilyenek viszont 33 idle és max 65 watt full terhelés alatt amit fogyaszt a teljes gép Prime 95 alatt.
Tehát 125 max watt helyett csak 65 watt max.Kisérleteztem még 1.1 V 2.8 Ghz beállításokkal is itt is stabil de ezt nem használom.
Vagy 2.2 Ghz 1 Volton ,vagy 3 Ghz 1.2 Volton amit használok
(#6703) sb Lemértem a fogyasztást 700 mhz és 0.75 Volttal is de itt már alig van fogy csökkenés és az is már csak teljes terhelésen,ellenben sokkal lassab már a gép,minden tekintetben.
-
ArmanD.
őstag
válasz
Frigetrus #6700 üzenetére
Használsz bármiféle hardverfigyelő programot a háttérben? Coretemp aida vagy tököm tudja mit? Kapcsold ki és ne fusson nekem összeakadtak a géppel ezek a progik sztem nem teljesen kompatibilisek ezekkel a procikkal chipsetekkel már és kékhalál a vége, miután nem használtam őket, mert nekem is hasonló problémáim voltak mire rájöttem, hogy ez okozza és utána megszűntek. Remélem tudtam segíteni.K10statot se használd semmilyen hardverfigyelő vagy manipuláló dolgot. Amúgy is feleslegesek, használj gyári alaplaphoz tartozó programokat erre a célraha nagyon akarsz vmit, azokkal nem lesz gond szerintem.Amúgy alapbeállításokkal 3870k proci 1,25v az alulfeszelés legalsó határa amin használhatod, ha nem tuningolsz ezt beállíthatod mennie kell vele. Ha tuningolni akarsz fordulj hozzám és megmondom, hogy lődd be a procid.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 6-Core 3.5GHz AM4 Box (100-100000927BOX) - Azonnal átvehető, Számla + Garancia: 1év
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest