Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
üzenetére
Értem, köszi a linket!
HeavyToys!
A Shurikenekkel szvsz az a probléma, hogy a gyári venti semmit nem ér. Ezért is kérdeztem hogy a "simára" rá lehet-e applikálni 120-as ventit, a Bignél ugye nem probléma hogy egy normális darab rákerüljön.
Az Alpenföhn tippeket köszönöm, de most jön az hogy ebben milyen válogatós vagyok.
Olyan hűtőt tudok leginkább elképzelni amelyikre 120-as venti passzol (ebben a kategóriában van bőven lehetőség a csere-berélgetésre annak függvényében hogy melyik nyújtja a megfelelő zaj-teljesítmény párosítást) és amelyik párhuzamos az alaplappal (hogy hűtse valamennyire a környezetét is, lévén mint írtam nem akarok más zajforrást csak egyedül a bordára helyezett ventit).
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan hűtőt tudok leginkább elképzelni amelyikre 120-as venti passzol (ebben a kategóriában van bőven lehetőség a csere-berélgetésre annak függvényében hogy melyik nyújtja a megfelelő zaj-teljesítmény párosítást) és amelyik párhuzamos az alaplappal (hogy hűtse valamennyire a környezetét is, lévén mint írtam nem akarok más zajforrást csak egyedül a bordára helyezett ventit).