Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1442) VaniliásRönk válasza audi100td (#1431) üzenetére


VaniliásRönk
nagyúr

Valoszinluleg tobb vezetekezes kene az alaplapra, bonyolultabb ergo dragabb nyak. Ennyi. Na most ha Intel platformot herelnek igy ki ilyen altalanosan, premium kategoriaban is, akkor olyan ordas nagy seggberugast kapnak, hogy onnantol kezdve a szajukon keresztul... az AMD-nek meg orulnie kell, hogy addig sem Intel alaplapok potyogtak a gyartosorokrol.
Az, hogy a GigaByte-nal megy az AHCI tuning mellett megint csak azt igazolja, hogy nem a chipset a ludas, vagy ha igen, akkor is ki lehet kuszobolni a hibat. Nyilvan nem ingyen van a megoldas itt sem, szoval a legtobben telibe****tak.

#1409 balage25: Jatszogatni az A6 is eleg lehet, de ha a jovore gondolsz azert az A8-ban levo +35% jol johet majd. (meg hat az jopar dolgot HD-ben elvinne a TV-n is) Fogyasztas szempontjabol kimondottan jo a rendszer, egy HD6670 sem zavarna sok vizet, de ha mar szempont a villanyszamla akkor inkabb kihagynam.
Es mivel a tobbiek itt eppen beszelgetnek rola, erdemes megnezned, hogy kepes-e egy idoben kezelni a szukseges kimeneteket a kiszemelt alaplap. Igaz most van egy CRT-d masodlagos kijelzonek, de ha kesobb valtja egy LCD kellhet a ket digitalis kimenet.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.