- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
echterion #1360 üzenetére
Asus F1A75-V Prom van. A manualban írják hogy dual display minden kombinációban lehetséges kivéve HDMI + DVI.
Azóta felnéztem pár oldalra rohadtul sehol nem említik ezt a korlátozást, de az MSI egyik lapjánál találtam utalást rá:
http://www.msi.com/product/mb/A75MA-G55.html#/?div=Detail
* HDMI and DVI-D can't output simultaneously.
Hogy mennyire herélt? Nekem így annyira kiherélt a rendszer, hogy ha ezt tudom akkor meg se veszem, mert a TV-m és monitorom van rákötve a mostani rendszerre és a halál akar DVI-HDMI átalakítót használni... sőt most mégjobban beszívtam mert így akkor displayport - hdmi kábelt kell használnom amit kb aranyárban mérnek....
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 16GB 512GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest