Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Pikari
üzenetére
Ezeket a kartyakat nem egymassal kell osszevetni vagy retros szemmel nezni, az fx5200 modernebb kartya, meg jo hogy gyorsabb. Azt kell nezni, hogy amikor megjelent, mit kepviselt.
A gyorsabb mxek hoztak altalaban a regi generaciok jobb kartyainak szintjet, nem a csucsot, de nem sokkal alatta (gf256sdr, gf2ti, gf3ti200), igaz dx7 szinten, de a dx8 sok vizet nem zavart. Az fx5200 akkor tartotta a lepest a gf4el valamelyest, ha aa+af volt hasznalva, de igazabol ez reszletkerdes volt, mert a kartya legtobbszor mar reg leterdelt, a dx9re meg konkretan hasznalhatatlan volt.
A masik bokkeno, hogy ott volt az r300, mar nem a korabbi nv volt az ellenfel, mint az mxes idokben - es ha ott aa+af vagy dx9 teljesitmenyt nezel, az egesz fx szeria failed, nem hogy az fx5200.
Ettol meg retros szemmel jol hasznalhato kartya, ha vkit csak a hasznalhatosag erdekel, es nem az, hogy vmi top korabeli gepet akar osszerakni.
-
ityam
őstag
válasz
Pikari
üzenetére
Hát nekem nem rémlik olyan hogy feltörölte a padlót az fx5200 az mx 440 eelenében. nekem az rémlik hogy nyers erőben jobb az mx440 de featureből jobb az fx5200 így újabb játékoknál tud előnyt kovácsolni belőle az fx.
Hirtelen első összehasonlíítás amit találtam ezt alátámasztja szerintem: [link]
De egy új featurét nem igényő játék, mint pl serious sam ott lazán nyer az mx440: [link]
128 bites fx5200(ultra sajna ritka mint a fehér holló,de a sima 128 bites is sajna)az tényleg veri az mx440 et: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Projektor topic
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun