- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Köszönöm, jó tudni, hogy az impedanciával függ össze.
A speckót elmentettem, de csak átfutottam, mert túl részletes.De tök jól leírja az elején, hogy végülis 66MHz PCI -ből indult ki + Sideband featurek stb.
#93132 Pikari: feltettem a v5.24a-t.
Valahogy a RAM-ok számával is összefüggésben van a 3DMark stabilitása.
3db 512MB-s ECC SDRAM-al érkezett az alaplap. Az előző gazdája Win7-el használta és egy HD3850 volt benne. Elhiszem neki, hogy stabilan működött.Én XP-vel és TI4200-al próbáltam.
1db RAM-al stabil
2db RAM-al úgy tudtam stabillázálni, hogy vagy a Fast Write-ot tiltottam, vagy a Comp. value-t állítottam.
3db RAM-al már újra előjött az instabilitás (3DMark loop közben hirtelen restart), de ezen látszólag nem segít a Fast Write letiltása és a Comp. value se (igaz nem próbáltam végig) csak CB -> D3 -> DA értékekkel.A 3db RAM Prime95 és memtest stabil. Nincs overclock, a CL3 3 3 6 be van tartva.
A 4in1 driver felrakása óta annyi változott, hogy sokkal ritkábban restartol. Olyan 10-20 kört után. Innentől kezdve ez már nekem nem móka. Még megpróbálom egy másik GPU-val, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest