Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Pista0001 #91590 üzenetére

Nem is nagyon van difi. Mint írtam is, az M2 noha papíron 5-10× gyorsabb mint a SATA3-as, én nem nagyon tapasztalok közöttük érezhető sebességkülönbséget. Inkább csak a lelkivilág megnyugtatására van azon a rendszer és a gamek.

Egyébként tele van a hócipőm a mai gamekkel... Far cry 6 : ikonra kattintástól játékig : 3 perc 12mp telik el, úgy, hogy minden kötelező intrót azonnal lelövök. AC Syndicate : 1 perc 44mp. Itt is minden azonnal lenyomva. És még anno a JC3-at ekéztem, ahol (most mértem) 56mp ez az érték. És hiába a M2 SSD meg a 32GB RAM (6 mag 12 szálas CPU), a kötelezően megnézendő feliratok miatt az elején (ami közben persze tölt, mert látom ám), egyszerűen nem lejjebb faragható az idő :(
    Anno a Burnout Paradiseba sem szerettem indulásnál ezt a sok körülményeskedést, kétszer is meggondoltam, hogy elindítsam-e.
    Abszolút követendő példa a Spiderman Remastered vagy a Miles Morales, mindkettőnek HDDvel is 1 perc alatti indulási idő kell (kipróbáltam), pedig 2022-es címekről beszélünk.

Új hozzászólás Aktív témák