Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pista0001 #91590 üzenetére
Nem is nagyon van difi. Mint írtam is, az M2 noha papíron 5-10× gyorsabb mint a SATA3-as, én nem nagyon tapasztalok közöttük érezhető sebességkülönbséget. Inkább csak a lelkivilág megnyugtatására van azon a rendszer és a gamek.
Egyébként tele van a hócipőm a mai gamekkel... Far cry 6 : ikonra kattintástól játékig : 3 perc 12mp telik el, úgy, hogy minden kötelező intrót azonnal lelövök. AC Syndicate : 1 perc 44mp. Itt is minden azonnal lenyomva. És még anno a JC3-at ekéztem, ahol (most mértem) 56mp ez az érték. És hiába a M2 SSD meg a 32GB RAM (6 mag 12 szálas CPU), a kötelezően megnézendő feliratok miatt az elején (ami közben persze tölt, mert látom ám), egyszerűen nem lejjebb faragható az idő
Anno a Burnout Paradiseba sem szerettem indulásnál ezt a sok körülményeskedést, kétszer is meggondoltam, hogy elindítsam-e.
Abszolút követendő példa a Spiderman Remastered vagy a Miles Morales, mindkettőnek HDDvel is 1 perc alatti indulási idő kell (kipróbáltam), pedig 2022-es címekről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Epson nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest