Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz fatpingvin #91271 üzenetére

"értem hogy savanyú a szőlő" - nekem ugyan nem. Akkor lenne az ha ilyen kártyát vettem volna a mostani platformomhoz. (de a harmadik legkisebb kártyám is komolyabb mint az RX6400) Vagy ha ezt ajánlgatnám boldog boldogtalannak, hogy milyen jó vétel, és valaki meg rámutatna, hogy nincs így.

Itt most igazából a gyártó döntött : potenciális vásárlói kör nagyrészét kizárják / a saját használt kártyái felé terelik (az árnormalizálás után) mivel nagyon modern környezetebe szánják őket. Nincs itt baj, részemről ez a kártya is csatlakozik a soha semmiképp sem ajánlanám kártyák sorához.

Nem mellesleg egyetértek zoltanz #91272
    hozzászólásával, hogy a renoménak is ártott. Igaz nem (feltétlenül) a PCI 4.0 miatt, hanem az egésznek a tálalása, árazása, a piac orra alá dörgölése, hogy bármilyen szart nagyon drágán is elsózunk... ez volt az a pillanat (igaz 1-2 korábbi hozzáállása kapcsán is a cégnek), amikor eldöntöttem, hogy jó, akkor a következő kártyám semmiképp sem AMD lesz, nagyon maximum akkor, ha annyival sokkal-sokkal jobb vétel lesz az adott árkategóriában az AMD, hogy totál ésszerűtlen lenne mást választani. Aztán mikor kártyát vettem, még ráadásul nem is így volt. Szóval tartottam magam a gondolatomhoz, legközelebb meg meglátom mi lesz a jó vétel.

• zoltanz

nagyúr

válasz fatpingvin #91271 üzenetére

Szerintem igen is elfogadható teljesítmént kellene tudnia felmutatni előző Pci-e verzión is.
    Nem az számít hány gen jött ki, az évek számítanak és az üzembe lévő gépek száma valamint a megcélzott piaci szegmens.
    A gyök alatt 2 USA cent/ db spórolás már nem éri meg akkor ha pl egy-két nagy olvasottságú site cikket, tesztet kritikát jelenít meg. Amit el is olvasnak 100 000-en kb, nem csak, hogy kevesebb hardver fogy , de a cég nimbusza is sérül.

Új hozzászólás Aktív témák