- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valószínű hogy igazad lehet...
Én nagyjából összeszámoltam melyikből mennyi van a saját gyűjteményemben. Beszerzési esélyeket nézve 22 évet fog át, 2000- től kezdtem gyűjteni a retrokat, elég nagy mintavétel. Akkoriban az első selejtezés, amit nem hagytam ott a kukásoknak, full 486 ISA+PCI és S7 ISA+PCI(1-2 AGP) volt.
-persze a megállapításom szubjektív
-valamint nem időrendi, hanem abszolút beszerzett mennyiségen alapul
-ha naptárazós gyűjtést nézünk, akkor nagy eltérések lehetnek az esélyekben, valszeg nehezebb egy-egy adott évre vetített hardverelemet beszerezni, annak könnyebb dolga lehet, aki nem ragaszkodik ehhez
-az említett 22 év alatt a fenti esélyek is folyamatosan módosulhattak, úgyhogy elég bonyolult lehet, ha a mai napi beszerzési esélyeket vesszük, akkor meg össze kéne számolni, miből mennyi ajánlat van éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest