- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
KROK640 #86935 üzenetére
Én 8k-ért vettem a szép állapotú káryát "steampunk jellegű" hűtővel. Akkor épp az volt a legolcsóbb ajnálat.
Nem volt kimondottan jó vétel, de nem nagyon volt más ajánlat. (Voltak még az olyan hirdetések, hogy van: hosszú lista, de inkább ritkaságra cserélné, ajánlatot vár.) Nem volt kedvem 3 körben levelezni alkudozni. Akkor már inkább eBay-en lőttem volna egyet.
-
válasz
KROK640 #86935 üzenetére
Ok. Lehet hogy tudja valaki a reális árát. Én erősen saccolni szoktam, aztán gyakran rámondják hogy nem jó. Max 5k- t adnék egy kifogástalan darabért - ez az ártippem. De én már évekkel ezelőtt sem tudtam, mivel ingyen kaptam számtechboltban. A tulaj mondta hogy ezért már egy fillért sem adnak, vigyem el(több más retroval együtt), mert megy az elektronikai-hulladékba. Nyilván örültem neki, mert azt biztosan tudtam hogy az ára 0Ft felett van jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest