- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
Hát, minél újabbak, fogynak az esélyek.
Az AGP-s őskövületeim többsége ma is jó, jópárat éveken keresztül nyúztam, azért nem bántana ha 10 év múlva az R9 380-asom lenne a retro teszt király VGA, mert még működik és tudom vallatni.#84584DarthSun: látható az FX5900-nak nem kell atomerőmű, az újabb pentium dual-core alig hozott valamit vele, bezzeg a 9600GT...
Ezért is sajnálom a 6850-est, az egy next level VGA volt.#84552MasterDeeJay: 7600GS vs 7600GT, Athlon 64 X2 4400+-al, sajna az E5200-as pentiumos tesztem vagy a gépen maradt, vagy nem teszteltem (még, nagy volt a kavalkád az öszvér lapban).
7600GS:Az én GS-em alapból gyengébb kiadás a GPU-Z alapjánmegzavart az OC. Egyik CPU-t (kevés kivétellel - ott feltüntetem) és VGA-t sem húztam, max ha hibázott akkor downclockoltam. -
Persze, de most ezeknek a kártyáknak a retro korát éljük, és a kijelentésemet ez alapján tettem. Szoktam is mondani az overkillizált idézetemet - engem az érdekel hogy MA - MAI lehetőségekkel mit mutatnak a régi cuccok, és ebbe beletartozik a működőképesség is. Ha meghótt nemtom tesztelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest