Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #82857 üzenetére
Nem tudom mikor lehetett, de szerintem itt nincs ilyen vagy 10 éve. Valószínű, hogy a helyi szabályzásoktól is nagyban függ. Cambridge-ben nagyon kemények a szabályzások. Bath-ban viszont a szemetet is csak nyitott kis dobozokba teszik ki az utcára. Nálunk ha a kuka szája nyitva van el sem viszi a kukás. Utcán kirakott motyó instant bünti. Egy részről jó, más részről meg... khm.
Kollégám kidobott egy üres karton dobozt a kukába, majd azt elfújta a szél, megtalálták az utca végében a címzett nevével. Kapott is egy jó kis büntit, hogy ne szemeteljen. Valami bazi nagy doboz volt valami nagy dolog jött benne, rég volt, nem emlékszem pontosan. Bazi TV, vagy ágy, vagy irodai szék, nem tudom már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest