- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #82857 üzenetére
Nem tudom mikor lehetett, de szerintem itt nincs ilyen vagy 10 éve. Valószínű, hogy a helyi szabályzásoktól is nagyban függ. Cambridge-ben nagyon kemények a szabályzások. Bath-ban viszont a szemetet is csak nyitott kis dobozokba teszik ki az utcára. Nálunk ha a kuka szája nyitva van el sem viszi a kukás. Utcán kirakott motyó instant bünti. Egy részről jó, más részről meg... khm.
Kollégám kidobott egy üres karton dobozt a kukába, majd azt elfújta a szél, megtalálták az utca végében a címzett nevével. Kapott is egy jó kis büntit, hogy ne szemeteljen. Valami bazi nagy doboz volt valami nagy dolog jött benne, rég volt, nem emlékszem pontosan. Bazi TV, vagy ágy, vagy irodai szék, nem tudom már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged