Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
FoxiestFox #82709 üzenetére
Nezd meg a battlezone2ot feltolt grafikaval, 99es.
-
válasz
Gyakran tapasztaltam hogy egy éppen megjelenő game, az ajánlott hardverrel gyengén megy, a minimummal játszhatatlan, néhány évvel későbbi gépen ismét próbálva már ok.
-
válasz
Lehet, ideje lenned elővenned akkor most egy PIII-on.
De mondjuk ha megnézed az eddig betett képeket, azokon is láthatod, mi a helyzet. Ahhoz, hogy a minimum fps se menjen 58-60 fps alá, kell egy 3.2-es P4. Tudom, mert lemértem. Nem az átlagos fps-ekről beszélünk, azok rendben vannak gyengébb procival is, ha van legalább egy GF2 MX400 a gépben.
Így retrózgatva én is tán egy PIII 1 GHz mellett kezdtem vele a próbálkozást, és nem volt teljesen szörnyű, de sok helyen bezuhant annyira az fps, hogy az már zavart. Akkor kezdtem el problémásabb helyeket keresni a játékban, és ott lemérni az fps-t. Mindkét móló ilyen az első pályán a szoborra nézve. PIII 1 GHz mellett olyan 20-23 fps körül kapsz ezeken a helyeken, pontosan már nem emlékszem, de kikereshető a topikból. Ez nekem nem elég, de persze a "játszható" meglehetősen szubjektív fogalom valóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest