Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- 
			  LOGOUT AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning 
 Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  frescho

üzenetére frescho

üzenetéreTöbb hónap már az átfutási idő, de a végét nemtom, az enyém előtt még 3 hónap után is voltak megjelenésre várók. Kitettem blogba. Bacsis nemrég mondta hogy címlapon a helye, újra elindítottam, de mondtam, kíváncsi leszek az olvasottságra, reakciókra, mert sztem nem fog érdekelni senkit. A szabályokat sajna be kell tartanunk, de egyéni véleményem, hogy egy ilyen retro fórumban már réges-rég engedélyezni kellett volna a PH vezetőségnek az adásvételt, csereberét. Ez alap, máshol/külföldön simán engedélyezett. All : az árak miatt mélyrepül a PC (főleg a videokártya). Ha már nyugaton sem cserélgetnek, talán lejjebb megy az ár, mivel csökken a kereslet. De ezt meg ellensúlyozza hogy a bányászok felzabálják már a gyárból közvetlenül, a jobb cuccokat. Tehát amíg ezeket nem takarítják el a búsba, addig bukó van. Néhány nagy gyár épül, de az még idő, és utána sem biztos hogy javul a helyzet. 
 Mondjuk én tuti maradok PC- n mert - félretro, retro gameket tolok, az újak nem fontosak - böngészni, filmezni, zenélni, Win10- et futtatni elég egy viszonylag újabbkeletű vagy félretro gép is - valamint csak a PC- hez értek.
 Most vehetnék erősebb videot is, de nem kell, nekem elegendő a 1060/1650 páros...bőven.Hazaért az X99, pár teendő aztán fotózok. Elöljáróban : precíz csomagolás, szép doboz, szép lap....és ha még működni is fog, akkor ŰberBrutalFeeling  
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- 2. és 3. generációs processzorok.
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

DarthSun
 DarthSun