Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz arn #81343 üzenetére

Mi Dos alatt sosem játszottunk le mp3-at.
    Ellenben emlékszem, hogy volt egy Soniq nevű program az le lehetett játszani (az első 3db mp3-am 3db The Prodigy szám volt), és kicsivel később (pár nap) egy bizonyos Winamppal is találkoztam. Ezutóbbi jobban tetszett, így az váltotta a Soniq-t... Annyira jól sikerült hogy azóta is van Winamp a gépemen. (és 2007 óta ugyanazzal a skinnel)

Egyszer Laci haveromnál egyszer épp mp3-at hallgattunk a winampal mikor egy hirtelen ötletettől vezérelve elindítottam a Quake3-at, és az mp3 meg szólt tovább közben. Teljesen megvolt lepődve, hogy a játék alatt is tud a gép zenét eljátszani.

Nála mondjuk sok érdekességet megcsináltunk, emlékszem a drive space nevű csodára. Egyszer fullra betömörítettük vele a winyóját, és a 4.3GB-ás HDD-t valami 30GB-ásnak látta. Örültünk is mint állat (gondoltam ha hazamegyek gondosan megcsinálom én is), kivéve hogy amikor rámásoltunk egy JPG-t akkor is levett vagy fél GB-t.
    Ennek ellenére megcsináltam otthon is (szerencsére csak az egyik particón), mert először tök állat volt, hogy volt a 3GB-os winyómon még 3GB szabadhely, úgy, hogy minden is fent volt, csak éppen ha valami új került rá az sokkal többet foglalt mint amenyit kellett volna neki (vagyis több szabadterületet vett le, mondjuk egy 10MB-os file tipustól függően 7-800MB kijelzett területet is elvehetett). Hamar rájöttem, hogy az egész csak arra jó, hogy sose tudja az ember (még nagyjából sem!) hogy mennyi hely lehet a winyóján. A másik HDD-men (20GB Quantum) már eszembe se jutott alkalmazni ezt a cuccot, de a Windowsokból is hamar kikopott, asszem már a WinME se tudta)

Új hozzászólás Aktív témák