Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Mondjuk 2000 környéke, (1999-2002) eléggé húzós volt, mert nem csak maga a hardver volt relative drága, de nagyon gyorsan avult el. Egy 2 éves gép már szinte semmire nem volt jó, és ára sem nagyon volt. Akkoriban egy haverom rendszeresen úgy cserélt gépet, hogy 5-6 havonta, amikor még a régit viszonylag jó áron el tudta adni, és jött az új. Emlékszem mindig éppen új gépe volt.
De nekem sem volt mese, évente kellett cserélni, és közben faceliftezgetni, hogy ne avuljon el annyira.
2003-ra már más lett, egyrészt elkezdtek a játékok gépigényei az aktuális konzolgenerációkhoz igazodni, így a játékos gépek elkezdtek lényegesen lassabban avulni, másrészt pedig ugye jött a sok olcsón jót dolog : Celeron Tualatin, P4 Celeron, (Duron), Athlon XP, GeForce 2MX 400 gombokért, GeForce 3-asok nagyobb tömegben stb.
Emlékszem, hogy 2002 aug végén 20 ezerért vettem bontatlan vadi új 64MB-os ASUS GeF2 MX400-at (ami akkoriban azért még elég volt mindenre) 2003 elején már 12-15 ezrért is sokallottam ugyanezt, drágán meg 10K alatt voltak, és azért még el lehetett velük lenni. Most hol kapunk ennyiért (vagy ennek a mai értékéért) mondjuk 1660-as kártyát vagy RX580-at?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun