Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Socket 7 P233 MMX mellé még elmegy? Elsődlegesen ahhoz kerestem kártyát.
Tudom, hogy a 968 régebbi kártya, de a kompatibilitása is jobb a régebbi (286-486) korabeli progikkal és rendes külső RAMDAC-ja van.
Aztán végül maradt az ET6000 az MMX mellett. És összeraktam fixre a DX4-100-at. A VLB-s WDC kártyával.
286 és 386 félkonfigok is vannak, de még nem éreztem szükségét fixre összerakni egyet.A 90-es években én is szerettem volna cache controllert. De a kártya is drága volt és a RAM bele luxus. Örültünk, hogy a minimálisan szükséges rendszermemóriát meg tudtuk venni.
Maradt az S.BAT (SMARTDRV.EXE) másolás előtt. Utána meg az X.BAT.
Én még nem találkoztam VLB caching controlerrel. EBAY-en most van fenn egy 1993-as. A Tiednek az első verziója, rá van írva, hogy NO VLB.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futárcégek
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun