- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #76117 üzenetére
A DOS P4- ig sikeres nálam, ott még megoldható az SB PCI DOSdrivers. 775 PCI/PCIe bridge már nem komálja, bár van olyan lap állítólag, melyen megoldható a hang. Videokártya viszont megy még a PCIe is DOS alatt, gyak mindegy, illetve a köztes felbontásokkal lehet gond, kártya BIOS- ától is függ. Bár erős gépen nem kell pld az 512x384, viszi 1024- ben is, főleg ha kedveli a FastVid- et. DOS7.1 vagy 6.22, FreeDOS- t már régebben próbálgattam.
A hang a gond tehát, de előkerestem néhány gagyi kártyát, azt mondják lehet hogy egy sima drv, vagy még az sem kell nekik, PCI busz esetén is natív SB comp, kipróbálás még hátra van.
Monitor : a retro LCD 1280x1024- esek és a 27" LED- es, de még a tévém is viszi a köztes felbontásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- E-roller topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó egy XMG P406 laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest