- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na mondjuk a Voodoo1-esek nekem nagyo nerősen kimaradtak, még ismerősi körben sem emlékszem, hogy lett volna valakinek, inkább csak újságokból meg ilyen helyeken találkoztam vele. (meg sok évvel később láttam teszteletlen lomként).
Voodoo Rush-t viszont láttam. Tehát ha jól veszem ki a Vodoo Rushnál volt az FBJ és emiatt akár 1600×1200-ban is tudott rendelrelni. Na most csak azt nem értem, hogy a 3DFX-nél, hogy nem látták, hogy ez lenne a helyes irány?
Voodoo 2 régi játékokra jó volt, szebbek voltak vele, (Carmagedon 2, Tombraider stb.) mint akármilyen D3D-s kártyával, bár azokhoz meg szerintem 1db 8MB-os Voodoo 2 is elég volt." de ha legkozelebb, a mindennapi eletvitelem Budapesten van " - itt nem maradt ki valami?
jah, azt hittem napira Debreceni vagy, mondjuk ha erre jársz és megfelel az idő mindkettőnknek... biztos sok érdekeset tudnál mutatni és nagyon érdekes beszélgetés lenne.#74581:
"Ezert is texturazott csak a rendszermemoriabol." - igen, erre emlékszem, hogy az AGP bevezetése kapcsán azt hozták fel legnagyobb előnynek, hogy elég lesz csak a rendszermemóriát bővíteni ezerrel, és a VGAn meg maradhat 1-2MB mert úgyis a rendszermemóriából textúráz majd. Ehhez képest aztán AGPben 4MB-tól 512MBig voltak kártyák. Nem is tudom, hogy hol siklott félre ez a dolog ... -
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest