Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Persze, hogy nem volt senkinek se 512RAMja. Ez az AJÁNLOTT volt, a minimum 64MB. Én vettem a gépet 64MB RAMmal, de a kiadvány szerkesztés miatt javasolták 128-al, és a sulis gépek (nyomda, kiadvány szerkesztés, igényes hely volt) 400MHz-es Celeronok voltak 128MB RAMmal.
Egy akkori gamestarból kinézve a gépigény (ha nagyon muszáj megpróbálom előkeresni, de pár nap múlvára tudom leghamarabb, ha megtalálom egyáltalán, mert az az újság most tuti nem itt van). Fel is háborodtunk, hogy ennyi RAMja senkienk sincs.
Árpi barátomnak volt 2000 tavaszán 733MHZ-es CPUja 256MB RAM társaságában, de Árpi mindig mindenkihez képest torony magasan vezetett akkoriban (ma már "csak" egy ASUS ROG Z370; Core I7-8700K; 32GB DDR4 RAM; GeForce GTX 1080 Ti 11GB; 10TB HDD gépet hajt, szal ő sem a régi már ...
).1999 június 5 lett véve a gépem, akkor 366-os Celeron (Via Apollo alaplappal) 64MB RAM-mal, és S3 Trio 4MB VGA, meg 3.2GB HDDvel. A Celeron később 458-on jól ment, de 550-en is bejött... Persze akkor már 192MB RAM volt mellette, és emlékszem, hogy 2001 kora tavaszán (mikor felhúztam addig) milyen elégedett voltam vele, bár már akkor egy bizonyos szép szőke lány mosolya legalább annyira lekötött, minthogy milyen gépem is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
DarthSun