- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FF23
senior tag
Én sem hallottam ilyenről, amit linkeltem, de a tagnak megoldódott
Na igen, a varázslatos amd driver szívás. Végre befutott egy amd-s hp noti az intelesek mellé (AMD Athlon II Dual-Core Mobile P320). Előre félek mivel örvendeztet meg a tesztsorozat alatt. Mondjuk a win 10 simán megtalált mindent, de xp alatt...Majd kiderül:
-
gban
veterán
Megnéztem, 2 db 4 gigással 8 giga a használható, mellé téve 1 vagy 2 db 2 gigást azokat látja de nem változik a használható mennyiség, marad a 8 giga.
Gigabyte lap, nincs min csodálkozni.
Minden fent említett ramom 1 oldalas, gigáéknál az se mindegy hogy 1 vagy 2 oldalas a ram.
Ezt olvassa el mindenki és lehet szörnyülködni (igaz, ez egy 1155-ös lap manualjából van, de giga az giga):If one or two single-sided memory modules are to be installed, be sure to install it/them in the DDR3_1 socket or/and the DDR3_3 socket. If three single-sided memory modules are to be installed, two of them must be installed in the DDR3_1 and DDR3_3 sockets. Due to a hardware limitation, if you have already installed two double-sided memory modules, any additional memory module will not be supported.
If four DDR3 1333 MHz memory modules are installed, the maximum memory speed will be limited to 1066 MHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest