- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
válasz
DarthSun #66041 üzenetére
Most sógoromnál van átnézésre, de valaki már berhelhette, mert venti nincs benne.
Most a kapcsolós tápegységeket tényleg olyan reménytelen javítani, mert sógor mindig húzza a száját, és azt mantrázza, hogy ezeket sz@r javítani, mert direkt alulvannak tervezve, ki vannak öntve bizonyos pontokon, nehogy javítani lehessen, stb, stb,
Közben meg tele a net recapos/javítós videoval, beszámolóval..Én magam nem nagyon konyítok hozzá, és tényleg lelkiismeretes szakit is nehéz találnom.
Van még a szomszédom, aki ebből él, de az full megbízhatatlan, csoda, hogy frescho [link] életet lehelt az Amigámba.
Hja, jobb híján nekem is pár p3-p4 gépemben 300W Codagen van. Én max kitakaírom, megkenem a ventit, meg szemrevételezem a tápokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest