Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz frescho #63808 üzenetére

Nincsmit. P100 és K5PR100 lesznek a legkisebbek amit még beveszek az SS7 lapokhoz, tehát azoknak is lesz ezekről eredményük.

+ All : Az M577 próbája is ok, szerencsére, úgyhogy már van MVP3 is tesztre. Egyelőre a P1MMX 200@250 van benne, amivel érkezett.

A +- os procikhoz kell az uccsó bios, melyet innen levadásztam, ez még a vinyónagyságot is kiterjeszti 120GB- ra, ami jó, mert pont egy 120 Barracuda volt kéznél.
    Érdekesség hogy egy másik helyen megtaláltam a telepítőlemezét is, sőt még a lemez fotója is ott van :

Más : Az ElitePro- t is hallgatgatom, elég jó a mérleg, az optikai bemenetén a TV hangja is jobb mint a másik kártyáim optikáján. Az X-Fi HD van vele versenyben, az jobban "megindul" valahogy a nagydinamikájú felvételeken, de az Elite kiegyensúlyozottabb hangú. Az Elite a két Audigy tetején :

(#63809) Ranagol_5 : szép is ezeket így eltervezni, idő is kell hozzá :D , én is nekiálltam az SS7 projektnek, remélem kb 1 év múlva kész lesz :DDD .

Találtam 2000 körüli driver-gyűjteményt az egyik DVD- men, az már kezd ritkulni, a keresések általában előtti/utáni eredményeket adnak, közérdekű is lehet, azt feltölthetem az FTP- re.
    A G5 eredményire kíváncsi leszek, mit hoz a P5A-B és az M577 ellenében.

És a feketeleves : a szabályzat szerint a cserebere megbeszélése is tilos a szakmai topikban !
    , mint már többször vergődtem rajta, csak az ingyenes felajánlás mehet, és előre oda kell írni hogy ingyenes.

(#63810) hege8888 : illetve ha valamit kérünk, akkor pedig oda kell írni hogy ajándékba tud-e valaki adni. Kis érték, pld a sör/csoki ellenérték is üzleti kategóriának minősül, tehát már csak HA- n mehet.

Új hozzászólás Aktív témák