Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho #63808 üzenetére
Nincsmit. P100 és K5PR100 lesznek a legkisebbek amit még beveszek az SS7 lapokhoz, tehát azoknak is lesz ezekről eredményük.
+ All : Az M577 próbája is ok, szerencsére, úgyhogy már van MVP3 is tesztre. Egyelőre a P1MMX 200@250 van benne, amivel érkezett.
A +- os procikhoz kell az uccsó bios, melyet innen levadásztam, ez még a vinyónagyságot is kiterjeszti 120GB- ra, ami jó, mert pont egy 120 Barracuda volt kéznél.
Érdekesség hogy egy másik helyen megtaláltam a telepítőlemezét is, sőt még a lemez fotója is ott van :Más : Az ElitePro- t is hallgatgatom, elég jó a mérleg, az optikai bemenetén a TV hangja is jobb mint a másik kártyáim optikáján. Az X-Fi HD van vele versenyben, az jobban "megindul" valahogy a nagydinamikájú felvételeken, de az Elite kiegyensúlyozottabb hangú. Az Elite a két Audigy tetején :
(#63809) Ranagol_5 : szép is ezeket így eltervezni, idő is kell hozzá
, én is nekiálltam az SS7 projektnek, remélem kb 1 év múlva kész lesz
.
Találtam 2000 körüli driver-gyűjteményt az egyik DVD- men, az már kezd ritkulni, a keresések általában előtti/utáni eredményeket adnak, közérdekű is lehet, azt feltölthetem az FTP- re.
A G5 eredményire kíváncsi leszek, mit hoz a P5A-B és az M577 ellenében.És a feketeleves : a szabályzat szerint a cserebere megbeszélése is tilos a szakmai topikban !
, mint már többször vergődtem rajta, csak az ingyenes felajánlás mehet, és előre oda kell írni hogy ingyenes.(#63810) hege8888 : illetve ha valamit kérünk, akkor pedig oda kell írni hogy ajándékba tud-e valaki adni. Kis érték, pld a sör/csoki ellenérték is üzleti kategóriának minősül, tehát már csak HA- n mehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- BestBuy ruhás topik
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest