Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz siti #60841 üzenetére

Na most volt rá kis időm és megnéztem mibe van a PCB, ha egy 10-es batch-et kérek.

PCB Cost: US $ 38
    Shipping:US $ 11
    Total: US $ 49 (cca. 1500Ft)

Ez elég korrekt, mert az ebay-en 10+posta körül megy csak a PCB.

Az alkatrészek többe lesznek, gyors lista kb. árakkal boltból véve:

EPROM 600-700
    10 TTL IC, darabja 50-150 között, legyen egyben mondjuk 1000
    ellenállások híddal 100-200
    kondik: 100-200
    LED, meg pinek: 100 ?
    kapcsolók 400Ft
    ISA csati (olcsóbbik) 200Ft (de van sokért bracketes meg mifene)

Total: 3000 (tudom, hogy több, mint összeadva, de úgysem lesz minden annyiért egy helyen, a csati legyen aranyozott, jumper is kell, de kb. helyesnek tűnik a végösszeg)

Szóval olyan 4500 az anyagköltsége egy kitnek. Akkor derül ki a valóság amikor már megvan minden. Lehet HCT-vel próbálkozni LS helyett, azzal lehet talán kicsit spórolni. Viszont foglalatot nem számoltam. Az még mondjuk 1000, de akkor ha hibás valami eccerűen javítható az egész.

Moderátoroknak: Ezen haszon negatív, mert a rászánt idő, mászkálás stb. nincs beleszámolva, de magamnak úgyis csinálok. Szóval nem üzlet, hanem baráti összefogásban free hardver project építés a cél.

Amit nem vállalok: hátlap és annak furkálása, mert ötletem sincs honnan lehetne venni. Ahol meg van olyan áron, mint a panel, annyiért meg kenjék a hajukra.

• r0b3r

senior tag

válasz siti #60841 üzenetére

Ez a fajta van nekem is. Jobban bejön, mint a hátlap nélküli piros. Lejjebb van a kép hogyan néz ki összerakva és ez 15 volt összeállítva. Sztem amit linkeltél nagyon drága, inkább várd meg Frescho-t, vagy a face csoportban ketten is gyártanak ilyet. :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés