- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na most volt rá kis időm és megnéztem mibe van a PCB, ha egy 10-es batch-et kérek.
PCB Cost: US $ 38
ShippingS $ 11
Total: US $ 49 (cca. 1500Ft)Ez elég korrekt, mert az ebay-en 10+posta körül megy csak a PCB.
Az alkatrészek többe lesznek, gyors lista kb. árakkal boltból véve:
EPROM 600-700
10 TTL IC, darabja 50-150 között, legyen egyben mondjuk 1000
ellenállások híddal 100-200
kondik: 100-200
LED, meg pinek: 100 ?
kapcsolók 400Ft
ISA csati (olcsóbbik) 200Ft (de van sokért bracketes meg mifene)Total: 3000 (tudom, hogy több, mint összeadva, de úgysem lesz minden annyiért egy helyen, a csati legyen aranyozott, jumper is kell, de kb. helyesnek tűnik a végösszeg)
Szóval olyan 4500 az anyagköltsége egy kitnek. Akkor derül ki a valóság amikor már megvan minden. Lehet HCT-vel próbálkozni LS helyett, azzal lehet talán kicsit spórolni. Viszont foglalatot nem számoltam. Az még mondjuk 1000, de akkor ha hibás valami eccerűen javítható az egész.
Moderátoroknak: Ezen haszon negatív, mert a rászánt idő, mászkálás stb. nincs beleszámolva, de magamnak úgyis csinálok. Szóval nem üzlet, hanem baráti összefogásban free hardver project építés a cél.
Amit nem vállalok: hátlap és annak furkálása, mert ötletem sincs honnan lehetne venni. Ahol meg van olyan áron, mint a panel, annyiért meg kenjék a hajukra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3512
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest