Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
envagyok
üzenetére
na jo, csak modern gepbol van egy a retrobol meg 5 (10 20). ha osszeadogatod eleg szep osszeg lesz... de nem azt mondtam, hogy massal nem lehet, csak nekem ott er veget a retro, ha mar tul sokba kerul, az ertelmet vesziti el szamomra. igy vhol azt keresem, ami szamomra erdekes vmiert (nosztalgia, szerettem volna, stb), jol hasznalhato, de nincs elvetemult ara (persze kinek mi). sose erdekeltek az olyan ritkasagok, amik vagy sokba kerulnek, es/vagy nincs szamomra hasznalati erteke.
a masik, hogy az ember evtizedekig hasznalt olyan cuccot, amit megengedhetett maganak - a retrozas vhol arrol (is) szol, hogy utolag olyat is megvehess, amire nem futotta. szerintem mindenki szeret kulonlegesebb alkatreszekbol epitkezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
DarthSun