Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Atyaég, tényleg így felváltva kell beletenni a ramot? Ez poén
Amúgy van itt bőven 4 megás 9 bites (erre mondtam, hogy 30 tűs csatlakozó, ezt még meg lehet számolni emberi türelemmel
), de ekkora hatalmas teljesítmény amihez elég, ahhoz a 8 mega is bőven jó. Én valószínűleg Turricaneznék rajta, ahhoz 4 is megfelel, vagy Wizardry 7-eznék, amihez akár 1 is... Wolfenstein lehet, hogy jól megy rajta (akár mai szemmel is, ezt most nem tudom), az se memóriaigényes (1 megával jól elvan az is), meg nyilván egy halom más cucc is, csak ezek jutnak most eszembe.
Doom az szörnyű lassú lehet rajta, nagyjából 386DX40 szint, de még annak is bőséges a 8 mega, fut már 4-gyel is. Quake FPU nélkül nem megy, de megnézhetnéd, milyen diát tud vetíteni, és 8 mega még ahhoz is jó! 8 megához mazochistáknak a Duke Nukem 3D-t is ajánlhatom, az is marha jól mehet rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest