Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz Alpi. #55976 üzenetére

Én biztosan jelzek ha van ilyen láthatáron, bár 2x256 még nem fordult meg nálam tuningramban. A 2x512 ADatát sem próbáltam még, amit adtál, majd az mBartonnál megnézem hogy ledönti-e a 2400MHz- es CPU határt.

Más - bár ez is inkább Hozzád mint TuningMatyi :) , de bárki tippjét szívesen fogadom. Ritka bénázásom van folyamatban. A nyári gépemet készítem elő (kisebb TDP, nem fűt mint a GTX580/Phenom II szörny, de általános dolgokra elegendő a teljesítménye). Mérsékelt tuning, 2 oprendszer. Az érdekes gond hogy tuningolva Win8.1 alatt tökéletesen megy, stabil, XP alatt viszont behal a megjelenítés, az oprendszer megy de vagy fekete képernyő, vagy valamiféle negatív skicc látható. Alapon XP alatt is tökéletesen megy. Amit XP alatt kipróbáltam :
    - chipset driver nélkül
    - chipset driver, a laphoz az utolsó
    - chipset driver, a laphoz a CD- n mellékelt
    - 8600GTS driver utolsó, ill köztes verzió
    - 8600GTS driver CD- n mellékelt
    - tuning esetén a bios mindkét oprendszer alatt ugyanúgy van beállítva, ill XP esetén próbáltam variálni, de sikertelen

Nagy jelentősége nincsen, csak piszkálja a csőrömet, az ilyeneket előbb utóbb megoldom, de most...., mi lehet ? , TIPP ?
    A két screenshoton próbáltam mindent ugyanúgy kirakni, hátha segít, ill látható mikből áll a kis konfig.

Win8.1

XP

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés