Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
A konfigokat nézve értem miért nem volt fluid.
Azért egy cerkán, illetve egy alsó, legjobb esetben középkategóriás vga-n mérve nem csoda.
Nekem a P3 gépekre van telepítve, azaz P3 1.4 GHz+512MB sd133+Gefurce 4 ultra, Illetve 2*P3 1.4GHz+2GB CL2 ddr400+X800. A játék 2000-ben volt vásárolható, ezért a P2 és a Voodoo nem igazán jó neki. Nekem a fenti konfigokon sose megy be 60fps alá. Szerintem itt cpu limitek is vannak, én is ledöbbentem mostanában, hogy mekkora különbség van egy közepes celeron és egy csúcs P3 között.
Úgy pattog a korabeli oprendszer, mint most a win10-em a 6*4GHz I7 alatt. Nem csak a sebesség számít, hanem a cache, Ram késleltetés.
Illetve nálam annyi előny van még, hogy szűz oprendszeren csak pár tesztprogram és 4-5 játék van, semmi másra nincs használva, azért egy korabeli oprendszer pár hónap alatt sokat tudott amortizálódni. -
arn
félisten
A q3 99ben egesz jol futott a korabeli jobb konfigokon, korabban inkabb az volt a tendencia, hogy fole lottek az igenyeknek, es a hwek egyket ev alatt behoztak. A jol futott... ertsd 30fps, a dos korszakban 10-20fpsre mondtak ugyanezt (sokan meg 10fps korul nyomtak). A mai igenyek vannak elszallva, hogy minden 100fps+ legyek 4kban, max felbontassal.
Az egyes gep jobbfelenek szamitott megjeleneskor, a kettesnel mar kb ket eves volt a q3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Revolut
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile 2
- Milyen házat vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun