- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
olyan kártyával próbáld aminek saját firmwareje van, és bootolható.
a swapfilet illik kikapcsolni, és lehetőleg olyan ssd-t vegyél amiben van valami alap wear leveling különben nagyon gyorsan elhasználódik. Van egy fizetős trim patch 98-ra, majd ha szükségem lesz rá és megveszem, azt kioszthatom ide. A drivert szarhatod telibe ha bizotsan működik, de kb pci-os sata kártyák kb 3-4 chipestre épülnek, szinte biztos hogy találsz. -
flymi
addikt
Épp pár napja akartam elindítani a több, mint fél éve vásár't TUSL2-C lapot 1400-as tuával, de meg se nyikkant, szóval nem, még nem próbáltam. De közben legalább kiírtam a win98-at cd-re, szóval majd arról fogom telepíteni, nem usb-ről. Vettem kínából kábé 2 éve egy IDE-SATA átalakítót, mikor először használtam felvillant rajta a led, aztán se kép se hang. Az átalakítókkal általában csak a baj van.
Amúgy tudja valaki, hogy a Tusl2-c lapon a 6. pci slot miért vékonyabb?
Na és CNR slot az mire jó, ami mellette van?Ha minden igaz, jövő héten valamikor érkezik hozzám egy Abit BH6. Hát, nagyon kíváncsi leszek rá, talán mondhatom, hogy sokat olvastam róla, de még eddig nem hozzá szerencsém. Nekem ez már übermegabrutál retró lesz. Asszem vennem kell még egy még régebbi és kisebb tápot is, de legalább ha lesz ISA slotos kártyám, azt ki fogom tudni majd próbálni. Már régóta szeretnék ilyen Cirrus Logic, Trident és tsa-i kártyákat működés közben látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- OTP Bank topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged