- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
Sanchez638 #48499 üzenetére
Hetek, hónapok telnek el 2 GUS között. 3.74 és PnP még aránylag akad, a többi ennél is ritkább.
Más: Érdekes darab érkezett, Ti486SLC lap 64k cache rammal, sőt van még 2 üres foglalat is. Megnéztem és működik, dacára a szétfolyt elemnek, aminek a környékén a szokásos kékrozsda terjeng a lábakon. Úgy látszik, semmi fontosat nem mart el. Ezt kéne letisztítanom, fogkefe sokat nem vitt le, gondolom valami anyag is jó lenne hozzá. Lehetőleg minél ártalmatlanabb.
Benchmarkokban különösen szembemegy a másik SLC-mnek. Landmark alatt felét mutatja (69), viszont a videosebessége magasabb (4000 fölött a kipróbált Cirrus Logic kártyákkal), és általában is gyorsabbnak tűnik. 3Dbench-ben kb. hozza egy 386DX40 sebességét (legalábbis azt a 16fps-t csak VLB-s DX40-nel sikerült túlhaladni, a DLC-40 viszont tud ISÁval is többet) és modlejátszásban is jobb a másiknál. Meg persze így jóval érdekesebb is. Doom persze katasztrófa rajta.
Érdekesség még a 8 memóriafoglalat. Nem próbáltam beletömni 32 megát, de gondolom problémákba ütközne, AFAIK az SLC 386SX lábkiosztást használ, azon meg 24 bitre korlátozták a címbuszt. 16-tal mindenesetre jó.
Kompógép halad, már beraktam házba a 694T+1266/512@1400-at, Voodoo és frontpaneles Live is benne van, csak installálni nem volt kedvem, 98 lesz majd rajta.
754-es tesztlapot is cseréltem, az előzőre az Istennek nem akart fölmenni egy rendes XP, pendrive-tól lefagyott, minden baja volt. Az utódja egy Asrock K8NF4G-SATA2. Nem tipikus 754, mert PCIE van rajta "AGP helyett", vakartam is a fejem, hogy jó lesz-e így, de 4 közül vakartam ki ezt az egy rendesen működőt, és még ennek is letört egy pöcök a hűtőkeretéről. De a teszthűtőm úgyis 3 füles, azt rendesen fogja. Teszteltem benne ramot és Newcastle A64-et, 80+ watt volt memtest alatt minimál GF210/1G VGA-val, nem túl kulturált, de láttam már rosszabbat. Sokkal rosszabbat is, lásd Pentium D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest