- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Egyébként próbálgattam, és tökéletesen igazad van, legalábbis ezen az MSI lapon (is) így működik. A Fastvid tovább gyorsítja a banked módokat, olyan szinten, hogy amíg az 1266@1400-as tua512-n megállt 7xx fps-nél a 3dbench (eredmények az 1 gugás seagate-en, passz), fastvid után konkrétan fejreáll a kijelzés, mert 1000fps fölé ugrik... szóval ezzel a géppel már túllépem a 3dbench hasznosságát, miközben 1024x768-ban még mindig csúnya szaggatásokat bír művelni a Blood. Hát, így jártam
Egyéb: Impulse Trackert direkt GUS Max driverrel használt valaki? Mert a wavetable része működik, pont mint akármelyik másik gusnak, sőt (úgy tűnik) a codec is, mert a quake azt használja és szólnak is az effektek. Az IT viszont nem találja akkor se, ha megadom a setupban belőtt port, IRQ és DMA értékeket. (Igen, végre egy Max, ilyenem még nem volt! Ha nem lenne annyi verzió a classicból, most azt mondanám, teljes a GUS sorom, de mivel csak 3.4-em és 3.74-em van belőlük...)
Adtam egy kis tuningot is a tuának, lásd fent, 147-es FSB, persze már az elején CL2/Turbo beállításokkal álltam neki, már 133-as FSB-hez is keresgélhettem a ramot, ami elbírja. Erre mit csinálok? Nyomok még vagy 10%-ot rajta
De ha nem fastvidezek, jól viselkedik. Egyelőre. Kopp-kopp. Egy memtest86 azért majd megy még neki, addig winnek neki se állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest