Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
alvaro
üzenetére
"HDD" téma: nekem sikerült szert tenni egy 256 megás DOM-ra, nagyonretró rendszerek alatt előszeretettel használtam, de a sok cibálástól tegnap kiszakadt a kábeléből tápvezetéke. Miből lehetne még ilyen csatlakozót szerezni...?
Ha jól értem, a Molex csatlakozóból szakadt ki a vezeték?
Egy tápfesz elosztó Y kábelból vagy egy régi fajta ventilátorról (amit a HDD és a tápcsati közé kellett kötni). Vagy egy Molex-SATA táp átalakítót lehetne használni a javításhoz.
Nem biztatlak gányolásra, de ideiglenesen azt is lehet, hogy megblankolod és az ereket a szigetelés mellé visszahajtva bedugod a tápcsatiba (figyelve arra, hogy ne legyenek kilógó vezeték szálak).A 386-os lapnál még 5V-os lehet a buszon a logikai szint, az újabb alaplapra integráltaknál pedig már inkább 3,3V. A busz vonalain a feszültség 2-2db diódával "meg van fogva" a táp és föld felé az összes vonalon. Vagyis akármelyik adatvonalon van 5V-os feszültség, abból elő tud magának állítani kb. 4.5V tápot, amivel már működik, olyan keveset fogyaszt.
CF/IDE téma:
Nekem ez van, ami működik HDD melett is, van rajta jumper a MASTER/SLAVE kiválasztáshoz, a hátlap leszerelhető, ha zavar valakit:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Eladó i7 7700
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun