- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Az a helyzet, hogy a kondik használat és hő nélkül is döglenek, öregszenek. Ha veszel valahol egy ilyen korú lapot, szemre jó kondikkal, akkor azon a kondik fele jó eséllyel ugyanúgy dög lesz, mint ezen.
PIII/K7 korosztály már mindenképpen olyan, hogy a (rendesen) újrakondizott lapok biztonságosabbak, mint az 'újak'.
-
Ádyka
őstag
Viccelsz? Simán megéri új kondikat adni neki. NF2 U400 is egyre kevesebb van már. 40 Ft-ot megér a kondik darabja. Egy gépparkba kb 80 db-ot raktam be ezekből. Pedig azok szutyok 2GHz-es P4-ek voltak, csak mégis olcsóbb volt, mint gépparkot cserélni.
Tényleg az NF2 déli hídja passzívban mennyit visel el? Nyitott házzal is ennyi, és még nyár sincs neki. Az északi híd kaptt egy kövér zalman bordát.
Elhanyagolt lap volt nekem is
: [link]
-
gban
veterán
Nem rossz lap, csak hát NF-es, ami időzített bomba sajnos.
Tudom, sokan szeretik az NF chipsetet, mert gyors, én meg inkább a biztosabban tartósat szeretem, nem vagyunk egyformák.
Kondizás nem drága, elég gyakori a 3300/6,3, könnyen tudsz bontani rossz lapból.
Nekem hegyekben áll itthon.
Hűtés: pasztázás, valóban, de azt is nézd meg hogy egyenes-e, ezeknél ez a leggyakoribb ok.
Ramok: sanchezsa-nak jó napja lesz ha meglátja, lassan már 18-as karikás lesz ez neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest