Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peter789
üzenetére
Jó vétel
Én nemrég 2 db IO- t meg 2db ISA hálót vettem, szintén darabonként 200- ért. A poén az hogy nem tudom hol pihentek az évek során mert tiszta újak és szerelt panel néven voltak kitéve egy villamossági boltban. Másnak haszontalan de egy retro kedvelőnek kincs az ilyen. A másik véglet mikor a retro státuszra hivatkozva túláraznak.MX- et nem is ismertem
, hasonló kategóriából egy GX2- őt használok, az MX jobb ?Más: egy most készülő retro gépemben GeForce4MX440- et hajtok, gondoltam teszek rá ventit mert csak borda van rajta, de órák után is csak kézmeleg, asszem jó lesz venti nélkül

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nemrég 2 db IO- t meg 2db ISA hálót vettem, szintén darabonként 200- ért. A poén az hogy nem tudom hol pihentek az évek során mert tiszta újak és szerelt panel néven voltak kitéve egy villamossági boltban. Másnak haszontalan de egy retro kedvelőnek kincs az ilyen. A másik véglet mikor a retro státuszra hivatkozva túláraznak.
, hasonló kategóriából egy GX2- őt használok, az MX jobb ?
DarthSun