Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bacsis
üzenetére
Esetleg a helyi sulit is be lehetne szervezni. Ha van az ált suliban számtech akkor tarthatnál pár "órát", amolyan tárlat vezetés címen. Az még jó buli lehet. Így talán a kultúrház is ad kedvezményt. Kellemeset a hasznossal. Illetve érdemes lenne minden korból egy működő géppet kiállítani. És valami programot odatenni. Billentyűzetet tiltani, max a kurzor meg alapvető gombokat meghagyni, nehogy a "marhább" kölkök elbuzgeráljanak rajta valamit.
De jó 5let.
Nekem mondjuk q messze van. Akartam már menni Lan-ra is meg találkákra is, de eddig nem jött össze.re: snake1977
Az aláírásod mit takar? Valami star wars-os tiefightert? -
snake1977
őstag
válasz
bacsis
üzenetére
Az ötlet szuper, csak nem lenne látogatottságod...azért mondjuk Székesfehérváron bepróbálkoznék a helyedben, biztos van ott is "kultúrház" ahol ki lehetne állítani, aztán már csak sok szórólap kellene, illetve meghírdetni valami olcsó formában. No meg lehet egy ilyen kiállítást esetleg bérleti díj nélkül, vagy minimál összegből is meg lehet úszni, én utánakérdeznék a helyedben.

Vagy egy LAN parti keretében is megcsinálhatnád a kiállítást, reggel 8-tól lenne kiállítás, utána meg lan parti
Ja és meg kell hírdetni a szomszédos településeken, marketiiiiiiing
Az öreg hardverekről: ezeket csak az értékeli igazán aki ezen nőtt fel, és a kor játékain, ugyan a doom-ot játszani nem tudom, de anno nagy áttörés/sláger volt, és biztos sokan megnéznének pár régi játékot is ezeken a masinákon. Mekkora feeling lenne...szerintem még a mai core 2 quad huszárok is meglesnék pl. az NFS szériát 3DFX alatt, meg hasonló gémeket.

Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Ja és meg kell hírdetni a szomszédos településeken, marketiiiiiiing

DarthSun