Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• benedekco

addikt

válasz Nowhereman #14917 üzenetére

re: (#14917) Nowhereman
    Hááát végül nem paszta lett hanem olivás kézkrém... picit vizes, de ez jónak tűnik. Nem rakok belőle túl sokat, csak egy kis cseppecskét. Ippeg, hogy legyen valamicske rajta.

re: (#14921) sladka_pani
    na mi az ilyesmit is visszük vasba... nagyon sok van belőlük, ezért kellett is a torx készlet

re: (#14934) telescreener
    Okés, hogy ezek elfutnak rajta, de mit csináljon vele? Mire használhatja? Igazán semmire, cserébe gondolom azért az is eszik egy vagonnal a konnektorból.
    Mennyit ehet egy átlag 3/4/586-os?

re: (#14951) Penyus
    Keményebb vagy mint Rambó és Csákk Nórisz együtt véve! X64+xt paralell port-on!
    :R
    Le a kalappal! Tiszteletem!

re: (#14957) DarthSun
    ez is jó Win 3.1 VS 7
    Ezt már Én is kivitelezhetném, csak a türelem és az idő hiányzik hozzá.

re: (#14967) peti_s
    Grat hozzá! Én most egy 452-ről írok, az se kutya!

re: (#14964) sladka_pani
    Rengeteg SB16,AWE 32/64m GUS-on van 3W-os(ha jól emléxem) erősítő. Még nagyobb hangszórókat is képes elhajtani. Nem egy rossz megoldás. Sajna manapság kiment a divatból ez az elgondolás. Pedig nem egyszer jól lehetne használni.
    szerk: látom megelőztek... azaz nem olvastam végig a totyikot

más:
    Megvagyok a tesztekkel, majd tolom az eredményeket.
    Végül sikerült 6 gépet összetákolni. A P4-esekről úgy döntöttem, hogy kuka. Pár procit eltettem, hátha lesz rá vevő. ISA-s hangkarikat nem tudtam még tesztelni. Majd... Van egy P3-as alaplapom proci teszthez, egy P4-es lapot is eltettem ugyan ezért.
    A 6 gép-ből 4-ben egy giga ram van és 3x00+-os Athlon64, vagy integrált vagy ati9200 körüli vga-val. 60-80gigás wincsikkel szerelve. A másik kettő már más, mnert azok DDR2-es ramokkal futnak, az egyik egy ASUS nforce-os lap egy Sempron 2800+-as 512ram társaságában a másik egy szintén ASUS de AMD760G chipset-es masina 1,5gb ram-al és egy Sempron x140-el. Sajnos a legfrissebb BIOS-ban sincs magfeloldás opció. Majd megpróbálom az AMD Overdrive-al vagy a K10Stat-al(ha jól emléxem van benne ilyesmi, aztán lehet rosszul rémlik... rég volt az április, ugyanis akkor volt utoljára Athlon II a kezeim között).
    Fotókat is csináltam(PPro és az Athlon), de nem volt időm még feltenni. A héten biztos írok még.

Új hozzászólás Aktív témák