Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sladka_pani
senior tag
válasz
DarthSun
üzenetére
Geforce4Mx440/64MB a grafika, hát fogalmam sincs mennyit ehet, passzívhűtésű az is. Egyébként beragasztottam!

Na ez nem mozdul ha akarnám se, és veszi át rendesen a hőt, erről megbizonyosodtam passzívban: 57 fokig beállt, majd most ráraktam a már leszabályzott prociventit, hát lehűtötte 38 fokra nagynehezen több perc után, ami azért mégsem 32 fok mint 12 volton süvítezve, viszont cserébe semmi hangja nincs az egész gépezetnek már lassan
Az egész napom idáig ezzel telt, és ráment bizony a sok szarakodásra, kb. délután 4-től ezen gondolkodom, próbálgatok, de azt hiszem megérte
Mostmár csak nyomok neki 1 éjjeles Prime95-öt, hogy bírja-e az izzasztást 
Köszi a segítsége!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest