Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Amúgy nekem is elég lenne még. Ha nem találtam volna a H310-es lapot 9400f-fel, én is maradtam volna még a Haswellnél casual gamingre. Az elmúlt kb 4-5 évben tök jól elvoltam vele, az elején még ez volt a "rendes" gamer gépem.
Inkább azt kérdőjelezem meg, hogy így 2025-ben (vagy inkább már 2026-ban) van-e értelme költeni rá, főleg tartalék gépnek. 8. gen vagy Ryzen, amire még van értelme költeni szerintem. Ezért is írtam korábban, hogy 6-7. gent is csak akkor fogok építeni, ha ingyen beesik egy.
A magyarországi Dellel is amúgy az a problémám, hogy nincs normális szabad vga-m hozzá, pénzzért meg már nem vennék hozzá. Főleg így, hogy igen alkalomszerű a használata. Most egy R7 250 van benne, van még GT1030-am, és ennyi. A GTX760 jó lenne másik táppal (ez van, ATX 24 pin -> Dell 8 pin átalakító is), de az a Lynnfieldben van, a Palit JetStream-ek meg hát jobbat érdemelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Inkább azt kérdőjelezem meg, hogy így 2025-ben (vagy inkább már 2026-ban) van-e értelme költeni rá, főleg tartalék gépnek. 8. gen vagy Ryzen, amire még van értelme költeni szerintem. Ezért is írtam korábban, hogy 6-7. gent is csak akkor fogok építeni, ha ingyen beesik egy.
A magyarországi Dellel is amúgy az a problémám, hogy nincs normális szabad vga-m hozzá, pénzzért meg már nem vennék hozzá. Főleg így, hogy igen alkalomszerű a használata. Most egy R7 250 van benne, van még GT1030-am, és ennyi. A GTX760 jó lenne másik táppal (ez van, ATX 24 pin -> Dell 8 pin átalakító is), de az a Lynnfieldben van, a Palit JetStream-ek meg hát jobbat érdemelnek.
DarthSun