Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
DarthSun
üzenetére
Én nem szerettem. Ennek 2 oka van, egyrészt egy borzasztó hangos volt, 1 slotos MSI kivitelhez volt szerencsém. A másik ok az, hogy elégedetlen voltam a teljesítményével, de ez inkább azért volt, mert 2008-ban került hozzám, nem 2005-ben.
Korábban már írtam, hogy 2005-ben vettem meg tesóm akkori régi gépét (P4 NW 2GHz, 9800pro, 1 GB ram), ő akkor A64-re váltott (Nforce 4-es Asus lap, 3000+ Venice, 1 GB ram), mellé választotta ezt a 6600GT-t. Akkor még biztos jó volt, viszont 2008-ban, amikor az Athlon XP/9600pro konfigról erre váltottam (a P4-et betörés során elvitték, 2006. tavaszára sikerült újra összekaparni némi pénzt gépre, addig újra a P2-t használtam) már nem bírta a tempót. Processzor oldalon nem nőtt annyit a játékok igénye, az azévi legújabb AAA címeknek kellett csak 2 mag, 4 talán még semminek, úgyhogy az 1 magossal el lehetett lenni. Főleg a 3700+ San Diegoval, amire sikerült váltanom. A vga viszont nagyon elfogyott, 2006-os címekkel is szenvedett teljes részletességen, pedig csak 1280×1024-ben játszottam. Úgy rémlik, még az év vége előtt tudtam venni egy HD3850-et, az szerintem nagyon jó párosítás volt ahhoz a procihoz, illetve később az Athlon 2 250 mellé is, amire 2009. ősze körül váltottam. Maradt is 2010. nyár végéig vagy ősz elejéig, bár ebben azbis szerwpet játszott, hogy a HD4770 ára nem akart beesni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- OLED TV topic
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Apple asztali gépek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest