Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz hobizoli #120045 üzenetére

Persze, de én is ezt írtam, hogy már sok éve is világos volt, hogy van difi.
    Nem véletlen, hogy a Duront is egyből DDR-el képzeltem el.
    Nem véletlen, hogy még most is a magasabb FSB-re megyek Athlon XP tuningnál ha bírtja a memória.

Nekem anno mikor már Athlon XP-m volt, de még a szent P4/P4 Celeron idő ment, akkor sikerült pár embert meglepnem. Igaz akkoriban már sok esetben a Celeronok is kezdtek DDR-t használni, de sok esetben nem. Volt aki megvette az áruházi P4 1600-ast SD RAMmal(!) aztán leste, hogy 1466-on odaverem DDR-el, meg 133-as FSBvel is... pedig neki nagy P4-e van.
    vagy a másik mikor ilyen kis 2400-as Celeronok jöttek, mindegy volt h SD vagy DDR, 2700+-on (2166MHZ) mindenben is odaverte őket az Athlon XP-m, de a legtöbb mindenben még 2GHZ-en (2400+-on ) is.
    Egyedül a winRAR tömörítés volt az ahol cak az órajel számított akkoriban. A suliban az Inteleseknek ez volt a vessző paripája, hogy RARban még a Celeron is odaveri a csoda Athlon XP-t ... Ok, ha egész nap csak tömöríteni akarsz, vegyél Celeront ... minden más esetben meg Athlon XP :D Persze egyik sem egész nap tömöríteni használta a gépét ;]

Új hozzászólás Aktív témák