Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz ata99 #119695 üzenetére

Az M4A88TD-V-EVO-USB3-ASUS- ról van szó ?
    Elektronikailag asszem nem tudok segíteni, ha nem műkszik, akkor a méregetéshez, detektáláshoz Frescho kolléga ért. Nekem az SS7 rosa után mondta meg hogy az elfüstölt FET- et mire érdemes cserélni, jó is lett.

Az utolsó linkelt Integralt telepítetted ? Sima ügynek kéne lennie, 1155 lap már elég modern az utolsó Integralhoz. AHCI be volt billentve a lapon ? Intel-AMD AHCI driverek aktívak a lefordított ISO- ban, only IDE esetén rosálhat a partícionáló előtt, kékhalál vagy kiírja hogy nem talált rendszerre alkalmas, kompatibilis meghajtót. 4 különböző gépen(intel/AMD) nincs gondom az Integrallal, pöccre felment, és atomstabil.

Nyelvi csomag is van hozzá a honlapon, magyar is benne van, de én nem használtam, minek is, angolul is tudja mindenki a menüpontok helyzetét az XP- ben, akár álmából felriasztva is. És hozzáteszem, az én angol tudásom kb kettes alá :B :DDD , annó még oroszt tanultam, de abból is csak kevésre emlékszem.

Új hozzászólás Aktív témák