Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• czundermák

aktív tag

válasz DarthSun #119113 üzenetére

Nem nézlek kezdőnek, félre érted, csak az összehasonlítás miatt írtam, igaz fogalmazhattam volna egyértelműbben. A kapcsolódó hozzászólások sem rémlenek most, általában csak nézelődni jövök.
    Arra gondoltam, hogy a Bartont és a Prescottot is ugyan azzal a hőcsöves hűtéssel lenne érdemes kipróbálni.
    Furcsa Athlon XP-d van, életemben nem láttam 60 fok felett a Barton magot, még a korabeli hűtésekkel sem. A 30 celsius, amit írsz, ott a Barton volt 80 fokos, mikor a Prescott 50? Hogy kell értelmezni?

A wattmérőt sem a ki-hol fogadja el miatt írtam, hanem azzal tudod ellenőrizni a fogyasztást, ezzel a két rendszer közti különbséget, perifériákkal. Ebben benne van az izzó VRM is, Prescott alatt. Vannak olyan mérők amik nem pillanatnyi értéket mutatnak, hanem 5-10-30 másodperces átlagokat, na azzal már lehet számolni. Általában véve 3DM2001-ben az első CarChase teszt végéig pontos, jól mérhető eredményt dob a wattmérő átlagolva. A kézrátételes hümmögésnél mindenképp pontosabb.

Abban mindenképp egyet értek, hogy a mezei stock hűtést el kell felejteni ezen a CPU családon. :K

Új hozzászólás Aktív témák