- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
czundermák
aktív tag
válasz
DarthSun #119113 üzenetére
Nem nézlek kezdőnek, félre érted, csak az összehasonlítás miatt írtam, igaz fogalmazhattam volna egyértelműbben. A kapcsolódó hozzászólások sem rémlenek most, általában csak nézelődni jövök.
Arra gondoltam, hogy a Bartont és a Prescottot is ugyan azzal a hőcsöves hűtéssel lenne érdemes kipróbálni.
Furcsa Athlon XP-d van, életemben nem láttam 60 fok felett a Barton magot, még a korabeli hűtésekkel sem. A 30 celsius, amit írsz, ott a Barton volt 80 fokos, mikor a Prescott 50? Hogy kell értelmezni?A wattmérőt sem a ki-hol fogadja el miatt írtam, hanem azzal tudod ellenőrizni a fogyasztást, ezzel a két rendszer közti különbséget, perifériákkal. Ebben benne van az izzó VRM is, Prescott alatt. Vannak olyan mérők amik nem pillanatnyi értéket mutatnak, hanem 5-10-30 másodperces átlagokat, na azzal már lehet számolni. Általában véve 3DM2001-ben az első CarChase teszt végéig pontos, jól mérhető eredményt dob a wattmérő átlagolva. A kézrátételes hümmögésnél mindenképp pontosabb.
Abban mindenképp egyet értek, hogy a mezei stock hűtést el kell felejteni ezen a CPU családon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest