Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
ityam
üzenetére
Uh, hát ti idősebbek vagytok akkor mint mi öcsémmel

Nálunk erősen másabb volt a dolog viszont PCvel : Ha bármi baja volt a gépnek, csináltatni kellett, vagy újra rakni, vagy valamit venni bele, akkor az én gépem volt. Ha játszani kellett rajta, akkor közös volt.
A gép meg olyan volt mint nagyapám baltája háromszor kicserélted a fejét, kétszer a nyelét, de még mindig nagyapám baltája, így volt ez a géppel is, bármennyit is költöttem rá, mindig közös volt.
És persze direkt mindig homlok egyenest más játékokkal játszott mint én, így állandóan kerülgetni kellett az igencsak szűkös tárhelyen az ő játékait és cuccait is, plusz még fater cuccait is. (nem véletlen, hogy 2001 tavaszán 2×20GB-ra bővítettem a háttértárolót a korábbi 3GBval szemben)
Így ment ez, egészen 2005-ig, amikor is összedobtunk öcsémnek egy másik gépre, és lett végre mindkettőnknek saját. Ez technikailag nagyobb upgrade volt, mintha mondjuk A64-re vagy Pentium D-re váltok, pedig az volt a vágyam, de hála a jó Athlon XP tuningnak volt lehetőségem kihagyni akkor egy váltást.
öcsém is csak utána jött rá (mikor neki kellett fejleszteni meg javítani) hogy milyen jó is volt neki, míg közös volt a gép.Az már csak hab a tortán, hogy 2000-2004 között minden nyáron legalább kétszer pár napra el kellett vinni a gépet LANra, a hülye haverjaihoz a világ végére. 2003 nyarától ezért lett nekem egy Pentium 1 133MHZ, 128MB RAM, S3 vga + Voodoo2, 8GB HDD-vel, hogy amíg oda van a "gépünk" addig legalább netezni tudjak. Érdekes, ahogy lett saját gépe, soha többet nem volt hirtelen egy LAN party sem ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- OLED TV topic
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Fotók, videók mobillal
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun