- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #117824 üzenetére
Erről egy másik fórumon egy (amúgy magyar) srác jut eszembe, aki héber nyelvű(!) Windows Milleniumot használt (ő úgy tudja sajtreszelővel jobb rejlszolni
). Mindenféle mágikus nyomtatási és egyéb problémával fordult a segítség részlegre, mi pedig hüledezve téptük a hajunkat, hogy ez most komoly?
Azt hittük troll, de nem, ő ilyen komplikált lélek (másik nagy becsípődése, hogy minden HDD-t vagy 4-8 particióra oszt fel, és van 4HDD a gépében)
Egyébként nekem a munkahelyen eleve német nyelvű a teljes szoftver környezet (Windows, Igel, stb egy kis epikus csendélet) azzal teljesen elboldogulok. A francia megint megy annyira, hogy igen, persze nyilván mindenhol segíthetnek az ikonok is, de szerencsére nekem nem szükséges.
Viszont Cipruson, a görög Windows... na az feladta a leckét
Szerencsére a legtöbb ott is angol volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Intel i9 14900K Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 9 285k /// Teljesen ÚJ // Üzletből, számlával és 2 ÉV Garanciával
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest