Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarthSun

Ármester

válasz DarthSun #113465 üzenetére

Szóval a madnessel ez az alapvető kérdés is megoldódott, nem is kell visszaidéznem a korai retró görcsölést. Külső drivere pakoltam, már régebben így kezdtem az SBEmu- val is, csak át kell dugni bármelyik gépbe. Bemenüzve 7 féle gépre a sima SBEmu, sima VSBHDA, 16bites VSBHDA(Tyrianhoz), és most a VSBHDASF, utóbbi még csak a B450- re, de egyelőre elég is, úgyis azt használom DOS- ra.
    Leloptam a Hirens bootDVD bootszektorát, megfejeltem 1.44FDD-->HDD emulációra fordítva, majd külső M2 NVMe SSD- re írtam. Felírható penre, külső-belső HDD- re is, bármelyikről bootol. Optikára nem, a mérete miatt, mert az 50GB BD lemez sem elég. 2 FAT32 partíció, 8GB(boot)+90GB(Utóbbin sok szerszám+game). Ha valakinek van nagy felhője szívesen feltöltöm ISOban, és nem kell küzdeni az alkotással. Amúgyis készítek róla bizt mentést, képfilet.
    A drive :
    És a csodagép, ez csak linkben, mert direktben volt már az utolsó variálás után. Ja és DOShoz a 7900GS- t kell bootoltatni, a GTX1060 nem minden DOS játékkal ad már képet, persze Carmack mester címeivel ok, mivel azoknak tisztességes a kódja.
    SB0060 hozzáadása később, most inkább gamelek kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák