- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
envagyok #112692 üzenetére
Na, ez már egy eléggé guszta konfig, és körülbelül ennél a vonalnál (Pentium 1, Voodoo1 stb. ) kezd az a korszak kezdődni, ahonnantól engem is érdekelnek a régi gépek. A kíváncsiság okán, mennyi RAMot tettél bele? Mert egy ilyen géphez anno a 16, 32 de még a 64MB RAM is korhű volt.
A saját 2003-ban feljavított P1-esemmel nem is nagyon jönnék ide, mert az 133-as volt, de 128MB EDO RAMmal, Voodoo2-vel, 1.7+8.4GB HDD-vel, CD íróval és ISDN modemmel, Win98-al, nem volt épp egy szokásos Pentium 1 konfig ... (az adott alap minél használhatóbb legyen, dolog volt a cél, a korhűség meg kb semennyire) -
Pikari
veterán
válasz
envagyok #112692 üzenetére
érdekes. nekem mindig csak 1 retró gépem van. én teljesen máshogy retrózok. általában évekig megtartok 1-1 konfigot, és utána is csak minimálisan módosítok rajta ezt-azt.
15 éve már socket7 a retró gépem (ezt kb 9 éve super socket7-re cseréltem), és azóta a videókártyát cseréltem ki párszor, meg összesen háromszor a procit.
azonban a nyáron valószínűleg a socket7 gépet nyugdíjazom, mert egyelőre kiéltem magam ezzel a korszakkal. és megy be helyette a házikóba egy socket A gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN topic
- Autós topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen SSD-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mobil flották
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest