Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Pikari
üzenetére
Tehát SOHO-zol. Annak is megvan a varázsa, de pénz az nincs benne.
Nah ezen nagy cégek egyike a RH. Ahogy az MS, IBM... Szóval ők dobják össze az OSS kód nagy részét, vagy legalább finanszírozzák a fizuját, eszközeit az azt fejlesztőknek.
Amúgy annyi rossz tapasztalatom van mindegyikkel, hogy vagy mind szidjuk vagy egyiket se. A Retek sokéves lemaradt kernellel egy agybaj újabb gépen. Most kijött a roling faszságával, de nem tudják jól csinálni. A debilan sem jobb a Deákné vásznánál, mire stabilra raknak valamit az már rég elavult. A buguntu meg olyan agymenéseket képes bemutatni és a frissítés is úgy van kitalálva, hogy így vagy úgy fizet érte aki azt használja. Ha szeretsz érdekes hibákkal küzdeni, akkor ott az Ács linux. Zsuzsikával is megjártam már párszor.
De a fő vezető OS-t is a hátam közepére kívántam a héten amikor a support hajnali 2-kor hívott fel. Mondjuk nem tudott mit kezdeni a hirtelen elindított Win98-cal, de most tudnak min gondolkozni, ha már az időzónát leszarták. Ez bevált módszer, hogy az indiaiaktól elkerüljön valami értelmesebb helyre a hibabejelentés...
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun