Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• frescho

addikt

válasz Pikari #107658 üzenetére

Tehát SOHO-zol. Annak is megvan a varázsa, de pénz az nincs benne.

Nah ezen nagy cégek egyike a RH. Ahogy az MS, IBM... Szóval ők dobják össze az OSS kód nagy részét, vagy legalább finanszírozzák a fizuját, eszközeit az azt fejlesztőknek.

Amúgy annyi rossz tapasztalatom van mindegyikkel, hogy vagy mind szidjuk vagy egyiket se. A Retek sokéves lemaradt kernellel egy agybaj újabb gépen. Most kijött a roling faszságával, de nem tudják jól csinálni. A debilan sem jobb a Deákné vásznánál, mire stabilra raknak valamit az már rég elavult. A buguntu meg olyan agymenéseket képes bemutatni és a frissítés is úgy van kitalálva, hogy így vagy úgy fizet érte aki azt használja. Ha szeretsz érdekes hibákkal küzdeni, akkor ott az Ács linux. Zsuzsikával is megjártam már párszor.

De a fő vezető OS-t is a hátam közepére kívántam a héten amikor a support hajnali 2-kor hívott fel. Mondjuk nem tudott mit kezdeni a hirtelen elindított Win98-cal, de most tudnak min gondolkozni, ha már az időzónát leszarták. Ez bevált módszer, hogy az indiaiaktól elkerüljön valami értelmesebb helyre a hibabejelentés...

Új hozzászólás Aktív témák