- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #106380 üzenetére
Igen, a VGA miatt gondoltam, hogy brand.
Akinek eladtam a Phenom 9500-at, az 6GB RAMmal és HD4890-el használta/ja mai napig is, azt viszont tudom, hogy évek óta nincs netre kötve (mivel nincs internetje az illetőnek), így egy régi Win7-el még ma is használhatónak tűnik offlineban. -
válasz
jokeph #106380 üzenetére
Jó de az C2D már 5 éve is tizenéves volt, mégis, meddig kellene használhatónak maradnia?
A böngészők és weboldalak komplexitása szállt el sajna, és a netes videók kaptak újabb kodekeket, ettől eltekintve szerintem példátlan, mennyire jól helyt tudtak állni a C2D procik.
Tavaly év elején még napiztam én is, és nem azért cseréltem le, mert ne ment volna pattogósan a sokat szidott Windows, mert az ment mint a szél, hanem a netezés folyamatossága esett be az alá a kritikus szint alá, amit már nem szerettem volna tovább napizni.Az a proci ami Win alatt kevés netezni, Linux alatt is kevés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest